20 Ιουλ 2013

STOP κατά της Παιδεραστίας και των ψευδών καταγγελιών στο διαζύγιο

ΜΚΟ "Ασπίδα" - Κίνηση Πολιτών κατά της Παιδεραστίας
 Την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009, ξεκίνησε η δίκη των στυγερών παιδεραστών (μητέρα-μαστροπός, ιερέας, πατριός και 84χρονος-βιαστές) που έδρασαν στο Ίλιον. Με αφορμή αυτό τα τραγικά γεγονότα καθώς και ότι την ίδια στιγμή στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης δικάζονταν για συκοφαντική δυσφήμηση μία μαία και μία πρεσβυτέρα που «τόλμησαν» να καταγγείλουν ένα «πατέρα» που βίαζε την 6χρονη και την 3χρονη κόρη του, η Μ.Κ.Ο. «Ασπίδα» - διαδικτυακή κίνηση πολιτών κατά της παιδεραστίας – πραγματοποίησε ακτιβιστική εκδήλωση έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης καθώς και έξω από την Ευελπίδων. Με πανό, τηλεβόες και φυλλάδια, οι ακτιβιστές της "Ασπίδας" ενημέρωναν τους διερχόμενους και συνέλεξαν εκατοντάδες υπογραφές με αίτημα τα «ισόβια δεσμά για τους παιδεραστές». 
Οι δε μαμάδες που κατηγορούν ψεύτικα τους μπαμπάδες για παιδεραστές, πολύ συχνά αθωώνονται ή έχουν ελάχιστες ποινές με αναστολή, αντί να τις βάλουν ισόβια για την κακοποίηση του παιδιού. 
Η μεγαλύτερη κακοποίηση προέρχεται από αυτές τις συκοφαντίες και από το τόσο οικείο περιβάλλον και πρόσωπο που είναι η μητέρα. 
Οταν υπάρχει μεγάλος δεσμός πατέρα-παιδιού και 'παίζεται' η επιμέλεια, τότε βάζουν τα μεγάλα κόλπα της σοβαρής κατηγορίας οτι δήθεν ο πατέρας κακοποιεί ή παρενοχλεί το παιδί. Οι μελέτες είναι 'καταπέλτης' κατά δικηγόρων, μανάδων, εισαγγελέων, δικαστών που αθωώνουν τις γυναίκες-θύτες.
Συνήθως γίνεται προβολή του εαυτού τους και ο θύτης γίνεται θύμα.
Ο ΣΥΓΑΠΑ κατέχει πάνω από 1000 τέτοιες καταγγελίες, στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: