9 Δεκ 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΥ.Γ.Α.Π.Α. στα πλαίσια των προσπαθειών του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών και γονέων διαζευγμένων συνεχίζει την ενημέρωση προς την κοινωνία με κάθε τρόπο.

Μετά τον πρώτο κύκλο των έξι ημερίδων με θέμα: ‘Παιδί και διαζύγιο’, ανοίγει τον κύκλο: ‘Παιδί και οικογενειακές σχέσεις’.Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007, στη Λάρισα, στο Εργαστήρι θεατρικής παιδείας και θεατρικού παιχνιδιού της Δήμητρας Τσουκαρέλα, στην οδό Αβέρωφ 7α (περιοχή Αγ. Νικολάου), στις 8μμ, πραγματοποιείται ημερίδα με τους παρακάτω ομιλητές:

- Ευθυμιάδη Νικόλαο, παιδαγωγό: ‘Η πατρότητα δώρο θεού ή κρίμα ανθρώπου-δικαστή;’

- Μανώλα Αναστασία, ψυχολόγο, καθηγήτρια: ‘Ψευδείς καταγγελίες στο διαζύγιο περί σεξουαλικής παρενόχλησης-κακοποίησης παιδιών’.

- Λάμπρου Γιάννη, διδάκτορα ανδρικών σπουδών: ‘Η ψυχολογία των ζευγαριών: άνδρες ισχυροί και γυναίκες ανίσχυρες;’Την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2007, στο Βόλο, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις 7μμ, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τους παρακάτω ομιλητές:

- Μυλωνάκη Εμμανουήλ, ψυχίατρο: ‘ Ψύχωση του ζευγαριού’

- Χειρδάρη Βασίλη, δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων: ‘Δικαιώματα παιδιών των διαζυγίων’

- Τζαμαλούκα Γεωργία, καθηγήτρια τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: Η επιθετικότητα της γυναίκας στο ζευγάρι’

..........................................................................................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: