23 Απρ 2014

Μια... δραχμή διεκδικεί την ψήφο μας

Με το κόμμα της Δραχμής συμπράττουν το Ελληνικό Κοινωνικό Κίνημα, το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, η Δραχμή και η Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση.

Όπως ενημερώνει, με ανακοίνωσή του, το Ελληνικό Κοινωνικό Κίνημα "το εκλογικό σώμα, στην παρούσα συγκυρία, αποκεντρώνεται προς τα μικρά κόμματα όπως το δικό μας. Ο βασικός μας στόχος είναι, να αντιπροσωπευθούμε στην Ευρωβουλή και με τη δυναμική αυτή να φέρουμε ευρωπαϊκά πρότυπα στη χώρα μας. Εδώ κυριαρχούν οι ψήφοι διαμαρτυρίας. Στο παραπάνω πλαίσιο, εμείς βρισκόμαστε σε ίση απόσταση από όλα τα κόμματα, βεβαίως και από τα δύο μεγαλύτερα «κόμματα εξουσίας». Συμμεριζόμαστε τις θετικές τους απόψεις, κρίνουμε τις αρνητικές. Αλλά, όσον αφορά την πολιτική μας στάση, κυρίως ως πολιτική συνεργασιών, δεσμευόμαστε ότι δεν πρόκειται εμείς να αποτελέσουμε παράγοντα πολιτικής κρίσης. Για να επιτευχθεί ο σκοπός της κοινωνικής μεταρρύθμισης χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, και, στο παραπάνω πλαίσιο, εφόσον αντιπροσωπευθούμε στην Βουλή, θα συνεργαστούμε και θα στηρίξουμε οποιοδήποτε κόμμα δείξει ότι είναι ικανό να κυβερνήσει, με εμάς ή και χωρίς εμάς, με τον ειδικό σκοπό να προωθήσουμε την μεταρρύθμιση που έχουμε οραματιστεί και δουλεύουμε να υλοποιήσουμε".

Από το Ελληνικό Κοινωνικό Κίνημα, στο ευρωψηφοδέλτιο της "Δραχμής" συμπεριλήφθηκαν οι Νικόλαος Σπιτάλας, Βασίλης Λάμπρου, Κωνσταντίνος-Αλεξ Νικολόπουλος, Αντώνης Ξανθάκης, Δανιήλ Τσέπερης, Κωστής Νικολακέας, Σήφης Νικολιδάκης, Νεκτάριος Τσάκωνας, Σταύρος Μεταξάς και Αναστασία Παπαμάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: