3 Μαρ 2014

Το ροζ βίντεο για τη Φαίη

Φως στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο προσπαθεί να ρίξει η ελληνική Δικαιοσύνη. Μία καταγγελία της αδερφής της Φαίης Μπλάχα όμως περιπλέκει τα γεγονότα. Ξημερώματα της 6ης Απριλίου του 2013. Η Φαίη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Βαγγέλη Στεφανάκη, με τον οποίο διατηρεί σχέση τέσσερις μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού στην περιοχή της Νέας Μάκρης, λίγα μέτρα από το σπίτι της. Στη μέση του δρόμου, διαφωνούν και διαπληκτίζονται.
Τότε ο 26άχρονος την ξυλοκοπά με απίστευτη αγριότητα.
«Ο κατηγορούμενος, ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σκότωσε την Ευθυμία – Αθανασία (Φαίη) Μπλάχα, χτυπώντας τη με γροθιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι και το σώμα, εκμεταλλευόμενος την υπέρτερη σωματική του δύναμη» αναφέρει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αιμάτωμα στο αριστερό μάτι με επέκταση στο ζυγωματικό, εκδορές,κάκωση στο δεξί χέρι και μώλωπες – τραύματα σε όλο της το σώμα περιγράφει ο ιατροδικαστής.
Ο Στεφανάκης αργότερα θα ισχυριστεί ότι τη χτύπησε μόνο μία φορά με την παλάμη του στο αριστερό μάτι και η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε από την πτώση της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.
Με αυτό φαίνεται να τη μετέφερε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού πρώτα έκανε στάση στο σπίτι φίλου του, για να ζητήσει τη βοήθειά του. Λίγο αργότερα θα επικοινωνήσει και με την αδελφή της Φαίης, Μαρία – Έλενα, με την οποία, όπως παραδέχτηκε, διατηρούσε παράλληλη σχέση, για να σχεδιάσουν την κάλυψη του ξυλοδαρμού. «Τη Φαίη τη βρήκα τυχαία στην άκρη του δρόμου, χτυπημένη, κάτω από ένα φοίνικα» θα πει. Η ιστορία τους δεν πείθει. Στη συνέχεια, ο καθένας θα επιλέξει τη δική του υπερασπιστική γραμμή, κατηγορώντας ουσιαστικά ο ένας τον άλλο.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», λίγο αργότερα εκείνος ισχυρίζεται: «Στο νοσοκομείο μάς ζήτησαν ένα συγγενή. Κάλεσα την αδελφή της, η οποία ήρθε. Αυτή μου είπε να μην κλαίω, να μην πάω στην αστυνομία και ότι θα τα κανόνιζε. Εγώ ήμουν σε σοκ και δεν μπορούσα να σκεφτώ».
Η αδελφή του θύματος θα υποστηρίξει: «Με εκβίαζε με ένα «ροζ» βίντεο, όπου είχε βιντεοσκοπήσει ερωτική μας συνεύρεση. Με απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου, στο σύζυγό μου και στο Internet. Μου είπε ότι ακόμη και φυλακή να πήγαινε, όταν έβγαινε, θα μας έκανε μεγάλο κακό». τρελο κουνέλι. www.sos-sygapa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: