23 Μαΐ 2012

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΓΟΝΕΙΣ GONEIS


ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
Η ιδέα της 'Ημέρας του Πατέρα' γεννήθηκε στις ΗΠΑ χάρη στους πεσόντες στον εμφύλιο πόλεμο. Στις ΗΠΑ καθιερώθηκε την τρίτη Κυριακή του Ιούνη, στην Αυστραλία στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ σε άλλες χώρες είχε θρησκευτικό χαρακτήρα και γιορταζόταν την ημέρα της Αναλήψεως, Πεντηκοστής και τη δεύτερη Κυριακή του Ιούνη. 
Στην Ελλάδα ο μπαμπάς γιορτάζει τη δεύτερη Κυριακή του Ιούνη, διότι ακόμα δεν έχουν κλείσει τα σχολεία και μπορούν τα παιδιά να διδάσκονται θέματα σχετικά με την ανατροφή, τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και τη χαρά της πατρότητας. 
Ο Σύλλογος Για την Ανδρική & Πατρική Αξιοπρέπεια (ΣΥΓΑΠΑ) εδώ και οκτώ χρόνια στηρίζει τον πατέρα, κινητοποιεί και ευαισθητοποιεί την κοινωνία για το θέμα των διαζευγμένων μπαμπάδων και αγωνίζεται για την ισότιμη και δίκαιη αντιμετώπισή τους όχι μόνο στα «δικαστήρια», αλλά και στην πραγματική ζωή. Έτσι, διοργανώνει κάθε χρόνο εκδηλώσεις για τη γιορτή του πατέρα και συντονίζει το πανευρωπαϊκό κίνημα αντίστασης κατά της δικαστικής του εξόντωσης και ενάντια στο Σύνδρομο της Γονικής Αποξένωσης που βιώνουν τα παιδιά μετά το διαζύγιο. 
O ΣΥΓΑΠΑ, ο Σύλλογος φίλων της αναπηρίας "ΑΛΛΑΖΩ" και το Κέντρο Στήριξης κακοποιημένων γυναικών "ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ" διοργανώνουν την κεντρική πανελλαδικά εκδήλωση για τη γιορτή του πατέρα, στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 και ώρα 8μμ στην Έκθεση Βιβλίου, στη παραλία Θεσσαλονίκης. 
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
Διασκέδαση των παιδιών από τον κλόουν ΜΕΛΙ ΜΕΛΟ.
Μουσική παράσταση από το συγκρότημα "Νεράιδα", με τραγούδια για τον Πατέρα. Τα τραγούδια ερμηνεύουν, ο Αλέξανδρος, η Λίκα, η Μαρία και η Νίνα. Υπεύθυνη και Μαέστρος Χορωδίας, η δασκάλα πιάνου Μέγκι Κούλη - Μποστογανασβίλι.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί έκθεση αρχειακού υλικού του ΣΥΓΑΠΑ. 
Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον Σύλλογο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310524285 και 6942989785.


 • Click to open image! Click to open image!
 • Click to open image!
 • Click to open image!
 • Click to open image!
 •  
 • Δέστε την εφημερίδα με αφορμή τις γιορτές μητέρας-πατέρα:
 •   http://issuu.com/sos.sygapa/docs/teuxos20/1
 • Πέρισι:  http://www.nea-epohi.gr/main/content/12-%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1 
 • Δέστε βίντεο από παλαιότερες εκδηλώσεις στη γιορτή του πατέρα:

  ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΜΑ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΙΜΗTIKA ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΑΠΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ (ΕΛΛΑΔΑ 0.54 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (0.76 ΕΥΡΩ). 
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ: WWW.SOS-SYGAPA.EU 
  http://www.facebook.com/events/406751582689485/

 • Δεν υπάρχουν σχόλια: