27 Αυγ 2011

Γυναικες - δηλητηριο

ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

Εβγαλαν πολιτικούς σε πρόωρη σύνταξη
Oι εξωσυζυγικές σχέσεις, ακόμα και οι σεξουαλικές παρενοχλή-σεις, ανάγκασαν αξιωματούχους να εγκαταλείψουν... νωρίς την ενασχόλησή τους με τα κοινά

H αδυναμία του Ελιοτ Σπίτσερ στην Ασλεϊ Ντιπρέ τον οδήγησε σε παραίτηση από τη θέση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.
Να διαβάζετε στο: ΣΥΓΑΠΑ www.sos-sygapa.eu  

Ο Χένρι Κίσινγκερ είπε κάποτε ότι η εξουσία είναι το απόλυτο αφροδισιακό, το οποίο έχουν? γευτεί πολλοί πολιτικοί, με καταστροφικά αποτελέσματα, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξέπεσαν του αξιώματός τους εξαιτίας εξωσυζυγικών σχέσεων, σχέσεων με πόρνες ή λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης. Πρόσφατο παράδειγμα, αυτό του ανερχόμενου αστέρα της γερμανικής Δεξιάς, Κρίστιαν φον Μπέτιχερ, που παραδέχτηκε πως διατηρούσε σχέσεις με μια 16χρονη την οποία γνώρισε στο Ιντερνετ. Βέβαια, το πιο πρόσφατο σεξουαλικό σκάνδαλο που μονοπώλησε και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης είναι αυτό του Ντομινίκ Στρος Καν.

Ο Τζον Εντουαρντς, ο Δημοκρατικός γερουσιαστής, έχασε τις πιθανότητες να είναι υποψήφιος αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα το 2008, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με τη συνεργάτιδά του, Ριέλ Χάντερ, ενώ η σύζυγός του Ελίζαμπεθ έπασχε από καρκίνο (πέθανε το 2010). Αργότερα εξομολογήθηκε πως η "εξουσία τον έκανε να πιστεύει πως είναι αήττητος".

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ, Μοσέ Κατσάβ, ο οποίος παραιτήθηκε το 2007 κατηγορούμενος για βιασμό, ανακάλυψε πως κανείς δεν είναι αήττητος. Το 2010 ισραηλινό δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τον βιασμό υφισταμένης του και τον καταδίκασε σε επταετή φυλάκιση. Πρόκειται για ιστορική απόφαση, καθώς πρώτη φορά ένας πρόεδρος κράτους καταδικάζεται για σεξουαλικό αδίκημα.

Σχέση με ανήλικη
Ο Κρίστιαν φον Μπέτιχερ θεωρούνταν το απόλυτο φαβορί για την πρωθυπουργία του κρατιδίου Σλέσβιχ - Χόλσταϊν στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Αναγκάστηκε όμως να παραιτηθεί, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας "Bild am Sonntag" ότι διατηρούσε σχέση με τη 16χρονη Κάτι Σ. από το Ντίσελντορφ.

ΕΛΙΟΤ ΣΠΙΤΣΕΡ
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε λίγο αργότερα ο Μπέτιχερ, με δάκρυα στα μάτια, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τις σχέσεις του με την έφηβη, την οποία γνώρισε στις αρχές του 2010 στο facebook. Για τη σχέση μίλησε και η νεαρή, η οποία δήλωσε πως η πρώτη τους συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο "όπου έμειναν συνεχώς κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο για δύο μέρες".

Ο Κρίστιαν φον Μπέτιχερ, ενώ παραδέχεται τη σχέση με τη 16χρονη.
Ο Ελιοτ Σπίτσερ, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του ως κυβερνήτης της Νέας Υόρκης το 2007, είχε ήδη φροντίσει να χτίσει το προφίλ του ανθρώπου που δεν ανέχεται την ανηθικότητα. Εναν χρόνο αργότερα αναγκάστηκε να παραιτηθεί, καθώς αποδείχθηκε ότι η ανηθικότητα δεν τον ενοχλούσε τελικά και τόσο πολύ, αφού συνήθιζε να πληρώνει ιερόδουλες. Ηταν τακτικός πελάτης γνωστού πρακτορείου κολ γκερλ της Νέας Υόρκης, το οποίο διευθύνει η "Μαντάμ Μανχάταν", κατά κόσμον Κριστίν Ντέιβις, η οποία προσφάτως δήλωσε πως και ο Στρος Καν απολάμβανε την παρέα των κοριτσιών της. Αν και έβγαινε με πολλά κορίτσια, αδυναμία του ήταν η Ασλεϊ Ντιπρέ.
Ο Κρίστιαν φον Μπέτιχερ συνοδευόμενος από κομψή κυρία.
Τον Μάρτιο του 2008 αποκαλύφθηκε πως ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Φινλανδίας, Λιάκα Κανέρβα, είχε στείλει 200 SMS μέσα σ' έναν μήνα στην 29χρονη στρίπερ Γιοχάνα Τουκιαΐνεν. Αρχικά ισχυρίστηκε πως η κοπέλα ήθελε να χορέψει στο πάρτι γενεθλίων του και τα μηνύματα σχετίζονταν μ' αυτό, ωστόσο, όταν εφημερίδα του Ελσίνκι δημοσίευσε κάποια από τα μηνύματα, έγινε φανερό πως δεν αφορούσαν μόνο την εμφάνιση της Γιοχάνα στο πάρτι? Τελικά ο Κανέρβα παραιτήθηκε.
Τον Μάρτιο του 2008 αποκαλύφθηκε πως ο τότε υπ. Εξωτερικών της Φινλανδίας, Λιάκα Κανέρβα, είχε στείλει 200 πονηρά... SMS μέσα σ' έναν μήνα στην 29χρονη στρίπερ Γιοχάνα Τουκιαΐνεν.

Η εξαίρεση
Ο Καβαλιέρε αντέχει στα σκάνδαλα
Λιάκα Κανέρβα
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τα περίφημα πλέον "Bunga Bunga" πάρτι του, στα οποία παρευρίσκεται πλήθος καλλίγραμμων και πολύ νέων κοριτσιών, αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, είναι δηλαδή ο μόνος έως τώρα πολιτικός που έχει εμπλακεί σε τόσα πολλά σεξουαλικά σκάνδαλα και εξακολουθεί να παραμένει στη θέση του, έστω κι αν όχι αλώβητος. Ωστόσο, ίσως η τύχη του να τελείωσε και αιτία θα σταθεί η χορεύτρια Καρίμα "Ρούμπι" ελ Μαχρούγκ, η οποία συμμετείχε στα πάρτι του καβαλιέρε, ενώ ήταν μόλις 17. Ο Ιταλός πρωθυπουργός κατηγορείται για εκπόρνευση ανήλικης, καθώς, σύμφωνα με τους κατηγόρους, πλήρωσε για να κοιμηθεί μαζί της 13 φορές, ενώ κατηγορείται και για κατάχρηση εξουσίας, αφού μεσολάβησε να αφεθεί ελεύθερη η "Ρούμπι", όταν συνελήφθη για κλοπή ύψους 3.000 ευρώ. Η δικαστική απόφαση αναμένεται έως το τέλος του χρόνου κι αν ο Μπερλουσκόνι βρεθεί ένοχος, κινδυνεύει με 6 έως 12 χρόνια ποινή φυλάκισης.
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
katsarou@pegasus.gr
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63317276

Δεν υπάρχουν σχόλια: